Penningen

Binnen onze parochie wordt de Heilige Theresia van Avila Penning uitgereikt aan vrijwilligers die een meer dan bijzondere bijdrage hebben geleverd aan onze parochie. Hieronder volgt een overzicht van hen die een penning hebben ontvangen.

Jan Willem Vulto

De heer Vulto ontving op 30 januari 2015 een penning in verband met zijn uiteenlopende en jarenlange vrijwilligerswerkzaamheden. Hij is 12 jaar vice-voorzitter geweest van het parochiebestuur te Sliedrecht. Hij woonde pal tegenover de OLV van Altijddurende Bijstand die hij ooit voor één euro gekocht heeft. De Sliedrechtse kerk werd daarna uitgebreid onder zijn betrokkenheid. In het parochiebestuur van onze huidige parochie heeft de heer Vulto enkele jaren de portefeuille Vrijwilligers gehad en een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van het vrijwilligersbeleid waaronder de introductie van de Heilige Theresia van Avila penning.

Ton Walraven

De heer Walraven ontving op 30 december 2014 een penning in verband met zijn uiteenlopende en jarenlange vrijwilligerswerkzaamheden waaronder die van penningmeester gedurende meer dan 40 jaar.

Frits Kilian

De heer Kilian ontving op 30 december 2014 een penning in verband met zijn uiteenlopende en jarenlange vrijwilligerswerkzaamheden waaronder het verzorgen van drukwerk.

IMG 0160

Pastoor Tjeerd Visser (l) en Jan Willem Vulto (r)

IMG 20141230 173514

Pastoor Tjeerd Visser (l), Ton Walraven (m) en Frits Kilian (r)

 

scroll back to top