Vieringen in de Blije Borgh

Op maandag 18 januari 2016 vond de eerste eucharistie viering plaats in de kleine kerkzaal van het verzorgingshuis De Blije Borgh te H.I. Ambacht.

Dit was een jaren lange wens die uiteindelijk in vervulling kon gaan. De bewoners werden er emotioneel van dat ze weer eens een kerkdienst bij konden wonen. De viering werd geregeld door de Contactgroep van Harte, de leden van de groep haalden de bewoners op hun kamers op en brachten hun na de viering en het gezellig koffiedrinken ook weer terug. Ook waren daar de twee bewoners van de gesloten afdeling bij en dat was zeer mooi en waardevol. Een aantal koorleden zorgden voor een extra aanvulling bij de viering wat het tot een bijzonder mooi geheel maakte met Pastor Winkelhuis als voorganger.

Vieringen in de Blije Borgh

De vieringen in De Blije Borgh zullen drie per jaar plaatsvinden en zijn vrij toegankelijk. De andere twee vieringen in 2016 zijn:

  • 11-4-2016 om 15.00u
  • 10-10-2016 om 15.00u

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze vieringen of de Contactgroep Van Harte? Neem dan contact op met de co√∂rdinator Annelies Osseforth 06-17258615 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

image1image2

image3image4

scroll back to top