Jeugd

Rock Solid

Logo rock solid alblasserwaard

Rock Solid is leuk, spetterend en leerzaam om bekend en vertrouwd te worden met het Geloof. Samen ontdekken we op een laagdrempelige manier wie Jezus is en wat geloven kan betekenen in het dagelijks leven. 

De bijeenkomsten van Rock Solid zijn een combinatie van “fun”, “verdieping”, en “samenzijn”. 

Rock Solid bestaat uit tieners tussen de 10 en 14 jaar. Je krijgt de mogelijkheid om samen met andere tieners op een leuke manier vertrouwd te raken met het geloof en nieuwe vriendschappen te ervaren. Iedereen is welkom! 

Wil je meedoen met Rock Solid? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Rock Solid komt maandelijks bij elkaar op de vrijdagavond van 19:07 tot 20:48 in het parochiezaaltje van de OLV v. Altijddurende bijstand kerk te Sliedrecht. 

Komende bijeenkomsten 

9 December 2016
Kerst 

6 Januari 2017
Dansen 

27 Januari 2017
Onzekerheid 

24 Februari 2017
Bidden 

17 Maart 2017
Presteren 

7 April 2017
Dierenleed 

12 Mei 2017
Open zijn 

2 Juni 2017
Leven in het nu 

7 Juli 2017
Slotfeest: Boothcamp! 

#Rock Solid @t Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/RockSolidAlblasserwaard/ 

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan onder andere via onze Facebook pagina.
Hier vind u ook fotoverslagen van onze bijeenkomsten en blijft u op de hoogte van de belevenissen van onze RS_tieners!

Sliedrecht-20160108-00313Sliedrecht-20151009-00265

scroll back to top

Zomerkampen Bisdom Rotterdam: inschrijven tot 10 juni

Foto KinderkampAl ruim 30 jaar organiseert het Bisdom Rotterdam zomerkampen voor kinderen en jongeren. Een week waarin het geloof wordt gedeeld, in een mooie afwisseling tussen sport, spel en inhoud.  

scroll back to top

Lees meer...

AMV Opleiding

AMVJongens en meisjes van 6-9 jaar kunnen zich aanmelden voor een cursus Algemene Muzikale Vorming, aangeboden door Stichting Koorschool Dordrecht.

De eenjarige cursus AMV bestaat uit wekelijkse lessen van 40 minuten waarin de kinderen hun zangstem leren ontdekken en spelenderwijs kennismaken met het notenschrift en de basisbegrippen uit de Algemene Muziekleer.

 

scroll back to top

Lees meer...

Rio de Janeiro!

wjd rioDe Wereldjongerendagen (WJD) is het grootste jongerenevenement ter wereld. Honderdduizenden jongeren uit de hele wereld komen samen om het katholieke geloof te vieren. WJD betekent dan ook: nieuwe vrienden ontmoeten, lol maken, afzien, eucharistie vieren, je geloof verdiepen, multiculti socializen…ofwel: een indrukwekkende ervaring om nooit te vergeten! Rio de Janeiro is onze gastheer in juli 2013: een unieke kans, dus pak je koffer en zorg dat je erbij bent!

scroll back to top

Lees meer...

feed-image RSS feed