Dordrecht

Foto eerste heilige communie Antoniuskerk 2017

Zondag 14 mei 2017 hebben 17 communicanten hun eerste heilige communie gedaan in de Antoniuskerk.

Communicanten Antonius 2017 05339
Foto: fotostudio POPpictures.

scroll back to top

Actieavond met vastenmaaltijd in de Verrezen Christuskerk

Op 24 maart vanaf 17.00 uur organiseert de werkgroep MOV Dordrecht een actieavond over het project Bangladesh met een vastenmaaltijd in de Verrezen Christuskerk. Zie voor details onderstaande poster. U kunt zich hiervoor aanmelden via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via de intekenlijst.

A4 poster actieavond 24 maart

scroll back to top

KWD 27 november 2016

KWD 271116

scroll back to top

Gregoriaanse Vespers van de Eerste Adventszondag

Op zondag 27 november om 16.30 u. bidt en zingt de Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht e.o. o.l.v. Elly Stuurman de gregoriaanse Vespers van de Eerste Adventszondag in de Antoniuskerk. Zoals gewoonlijk worden boekjes met de Latijnse en Nederlandse tekst aan de bezoekers beschikbaar gesteld. Een toelichting op deze vespers en informatie over de Interkerkelijke Schola Cantorum is te lezen op de website:  www.gregoriaansdordt.com. Allen van harte welkom!

scroll back to top

Vespers in de Antoniuskerk

Zondag 2 oktober om 16.30 u. bidt / zingt de "Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht e.o." o.l.v. Elly Stuurman de "Vespers van de HH. Michaël, Gabriël en Rafaël, aartsengelen" in de H. Antoniuskerk.  

Boekjes met de Latijnse en Nederlandse tekst zijn voor de duur van de Vespers beschikbaar. Voor een toelichting op de inhoud van deze vespers en voor informatie over de Interkerkelijke Schola zie haar website: www.gregoriaansdordt.com

scroll back to top

Gregoriaanse Vespers

Op zondag 1 mei a.s. om 16.30 u. bidt en zingt de "Interkerkelijke Schola Cantorum Dordrecht e.o." de gregoriaanse Vespers ter ere van Maria in de Antoniuskerk. 

Zoals gewoonlijk zijn voor de duur van de dienst boekjes met Latijnse en Nederlandse tekst beschikbaar. U bent allen van harte welkom om deze vespers met ons mee te bidden. 

scroll back to top

Geloofsgesprek Augustina (M25)

Onlangs was Augustina Zaal op de televisie voor het geloofsgesprek met Leo Fijen. Augustina (18) is lid van onze parochie. Ze vertelt over haar geloof en haar vrijwilligerswerk bij M25.

scroll back to top

Lees meer...

Stille Omgang 2016

De Stille Omgang van Amsterdam is een traditie binnen de Katholieke kerk. Nadat zich in de middeleeuwen een wonder heeft voorgedaan, kwam er een jaarlijkse verering van dat wonder op gang. Nadat deze verering stopte tijdens de reformatie, werd er vanaf het eind van de 19e eeuw aanvankelijk heimelijk weer een processie gelopen. Een processie zonder uiterlijke kenmerken en geheel in stilte.

scroll back to top

Lees meer...

Foto's Opening Seizoen Verrezen Christus

Foto's: Oscar van de Ven

scroll back to top

Foto's KWD Antonius 22 februari 2015

Foto's: Vivienne Deijs

scroll back to top
feed-image RSS feed