voorjaarscatechesebijeenkomst

Zaterdag 18 april jl. was de laatste voorjaarscatechesebijeenkomst van dit seizoen. Terwijl de communicanten hun laatste kinderbijeenkomst hadden, hebben we met de andere kinderen lichtjes gemaakt.Het thema was nl. “Het verhaal gaat verder!”. In het afgelopen seizoen hebben we weer veel gehoord over Gods liefde voor ons. Hij vraagt ons het licht van zijn liefde door te geven. Wij gaan daarom nu met ons lichtje de wereld in. 

CatecheseAlblas

Later dit jaar sluiten we het seizoen nog een keer feestelijk af. In het najaar zal er dan weer adventscatechese zijn.

In de Alblasserwaard-west wordt al een aantal jaren gezamenlijk catechese georganiseerd voor de kinderen van de kerken in Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Het betreft projectcatechese met ± 7 bijeenkomsten tijdens de Adventsperiode (in de weken voor Kerstmis) en tijdens de Veertigdagentijd ( voor Pasen). Kinderen vanaf groep 4 die hun Eerste Heilige Communie willen gaan doen, draaien een heel seizoen mee in deze catechesegroep.
De catechese is steeds op zaterdagmiddag van 16.30 – 18.00 uur in de parochiezaal naast het kerkgebouw aan de Stationsweg 179 in Sliedrecht. Kinderen van 4 – 12 jaar zijn van harte welkom! 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Els Verberkmoes, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

scroll back to top