Voorjaarsmarkt 2015

 VoorjaarsmarktOp zaterdag 28 maart zal bij de kerk in Sliedrecht van 13.00 uur tot 18.00 uur de jaarlijkse voorjaarsmarkt gehouden worden.

Naast veel mooie bloemstukjes/cadeautjes  om uw huis in lente/paas sfeer te brengen, bestaat er ook de mogelijkheid om een bloemstukje te maken voor de Pasen, kosten € 7,50. De opbrengst hiervan is voor de Vastenaktie. Wij hopen dan ook op een grote opkomst.

Ook de voedselbank is weer aanwezig met leuke spulletjes voor jong en oud. Wij steunen deze organisatie dan ook met veel plezier.

Er wordt natuurlijk koffie, thee en koek verkocht en drinken voor de kinderen. 

De kinderen van de catechese hebben hard gewerkt en willen hun werkjes graag aan de man brengen. Ook deze opbrengsten zijn voor het vastenaktieproject in Sri Lanka.

Om 16.30 uur is er voor alle kinderen van 3 t/m 12 jaar de mogelijkheid om een Palmpasen te maken voor de oudere medemens. Deze worden zondag tijdens de viering van 9.30 uur in Alblasserdam gewijd. Na de viering brengen we de Palmpasen naar het verzorging/verpleeghuis de Merwelanden in Dordrecht. 

U komt ons toch ook steunen??????????????

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Paula van Waardenberg 0628059967 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Ben, Paola en Paula

scroll back to top