Mededelingen 6 mei 2018

  • Op Hemelvaartsdag 10 mei is er in de parochie één Eucharistieviering. U bent om 09.30 uur welkom in de Antoniuskerk, Burg. de Raadtsingel 45 te Dordrecht.

  • Voorafgaand aan de viering is iedereen uitgenodigd op Hemelvaartsdag, 10 mei mee te wandelen met het dauwtrappen. We vertrekken om 07.30 uur vanaf de Antoniuskerk (Burg. de Raadtsingel 45, Dordrecht) voor een tocht van 5 km. Halverwege is er een gebedsmoment. Na afloop is er koffie en thee in het parochiehuis - zie ook SoloDios blz. 7.

  • OPGAVE VOOR DE EERSTE H.COMMUNIE: Al in september 2018 start de voorbereiding op de Eerste H.Communie die in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden. De voorbereiding is bestemd voor kinderen die in september 2018 in de groepen 4 t/m 7 van de basisschool zitten. In september is ook de  parochiebrede informatieavond voor ouders. Over de locaties van voorbereiding, data van vieringen en alle data van bijeenkomsten en activiteiten door het jaar heen wordt u nog nader geïnformeerd. Aanmelden kan nu al, en graag ontvangen we alle aanmeldingen vóór september 2018. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website: www.katholiekdrechtsteden.nl.

scroll back to top