Auto was actie M25

Net als voorgaande jaren wordt dit jaar wederom de M25 auto was actie georganiseerd.
Het kerkplein van de Antoniuskerk aan de Burgemeester de Raadtsingel 45 te Dordrecht wordt op zaterdag 5 mei 2018 omgetoverd tot een heuse wasstraat en diverse M25 tieners staan klaar om uw auto weer te laten glanzen.

Tussen 09:00 en 15:00 uur kunt u bij ze terecht.


flyer autowasaktie 2018Buiten het wassen van auto’s kunt u er ook voor kiezen om uw auto van binnen te laten stofzuigen. 
En of dat niet genoeg is kunt u dit jaar ook uw fiets of scootmobiel laten schoon maken.
Dat alles tegen scherpe prijzen!

In de hal van de kerk kunt u tijdens het wachten op uw schone bolide genieten van een gratis kopje koffie of thee en in de M25 shop kunt u diverse geloofsartikelen kopen waaronder een gezegende christoffel.

Als uw vervoersmiddel schoon is heeft u tevens de mogelijkheid om deze op locatie, ja het is echt waar, te laten zegenen voor een behouden reis.

De opbrengst van de auto was actie gaat dit jaar weer naar een goed doel.
Dit jaar is gekozen voor “De Liedjesfabriek”, het muzikale medicijn.
De Liedjesfabriek is een organisatie die zich in zet om zieke kinderen een opkikker te geven.
Dit doen zij door met een mobiele studio de zieke kinderen op te zoeken, zelfs tot aan hun bed. 

Samen met deze kinderen wordt een lied geschreven en deze wordt dan opgenomen. Er wordt daarna nog een videoclip gemaakt en op deze manier staan kinderen, die het toch al moeilijk hebben vanwege hun ziekbed, op een positieve manier in het middelpunt. Zij krijgen op deze manier een podium om hun verhaal te vertellen. De Liedjesfabriek zorgt voor een paar uur plezierige afleiding en een tastbare herinnering waar ze apetrots op zijn: hun eigen lied en videoclip!

LiedjesfabriekOp dit moment is De Liedjesfabriek actief in zeven kinderziekenhuizen en in Villa Pardoes (een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen). Toch kan de instelling onze financiele ondersteuning goed gebruiken om nog veel meer kinderen blij te maken met muziek. Want muziek is in veel gevallen het beste medicijn!

 

scroll back to top