Impulsavond leren/catechese 18 april 2018

Ben je actief bij de crèche, kinderwoorddienst, communievoorbereiding, catechese, kinderkoren of gezinsviering, of vind je het leuk om hierover mee te praten? Op woensdagavond 18 april a.s. organiseren we een impulsavond voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in het kinderwerk in onze parochie. 

We starten de avond met een inleiding door Stichting Samuel. Deze inleiding zal gaan over de vaardigheden die je nodig hebt voor jeugdwerk: hoe krijg je kinderen enthousiast, hoe houd je ze betrokken, hoe houd je het leuk voor hen maar ook voor jezelf, etc. Daarna zal er in ieder geval gelegenheid zijn om onderlinge ervaringen uit te wisselen. De avond zal plaatsvinden in de pastorie van de Antoniuskerk en begint om 20.00 uur.

Wil je ons laten weten of je aanwezig zult zijn? Je kunt dat doen door het sturen van een mailtje naar het parochiesecretariaat,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten van
de portefeuillehouders leren,

Leny Hamers
Ed van der Vaart
Maite Vorstman
Els Verberkmoes

scroll back to top