Mededelingen 4 maart 2018

  • Gedurende de Vastentijd is er elk weekend een extra collecte voor de Vastenactie. De opbrengst is dit jaar bestemd voor het HID-project in Zambia (zie blz. 12 en 13 van parochiemagaZIN SoloDios). Ook kunnen in dit kader nog tot 12 maart paaseitjes besteld worden bij de MOV-leden of via de intekenlijsten achterin de kerk.
  • Vrijdag 9 maart organiseert MOV in het kader van de Vastentijd een sobere maaltijd in de H.Nicolaaskerk (Weteringsingel 48b, Hendrik-Ido-Ambacht). Aanvang 18.30 uur. Kosten € 7,50. Inschrijven via lijsten achterin de kerk of via de MOV-leden.
  • Komende vrijdag (9 maart) bent u vanaf half 10 in de ochtend tot aan 12 uur in de avond welkom in De Verrezen Christuskerk in Dordrecht. Aanbevolen door zowel paus Franciscus als onze bisschop Van den Hende, organiseren we dan namelijk de "24 uur voor de Heer". Deze marathon van stilte en gebed vindt ook in onze parochie plaats. Zowel in het kader van het Jaar van Gebed als in het kader van de Veertigdagentijd.
    De dag begint om 9.30 uur met een eucharistieviering. Daarna zal het Allerheiligste worden uitgestald en is er - geleid door de zusters - aanbidding tot aan middernacht.
    U kunt de hele dag aansluiten. U kunt ook komen en gaan wanneer u wilt. Komende vrijdag 9 maart bent u dus van harte welkom in de kerk van De Verrezen Christus, voor de '24 uur voor de Heer".
  • Op vrijdagavond 16 maart is er een vastenactieavond in de Verrezen Christuskerk (Nolensweg 8, Dordrecht) met o.a. een bezinningsmoment en een vastenmaaltijd, presentatie van het vastenactieproject, een loterij en natuurlijk zang en muziek. De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan het Vastenproject. De inloop is vanaf van 17.30 uur, om 18.00 uur start het programma. I.v.m. de catering graag vooraf aanmelden via 078-631 54 25 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
scroll back to top