Vastenactie activiteiten 2018

 Vastenaktie logo

Help de armste gezinnen in Mbala, Zambia

Zambia

In het uiterste noorden van Zambia heeft de hiv-epidemie ongenadig toegeslagen. Talloze mensen raakten geïnfecteerd, werden ziek en overleden. Kinderen werden wees. De zusters van de Heilige Harten helpen de allerarmste families weer op eigen benen te staan. Steun dit Vastenaktieproject via de collectes in de kerken, uw aanwezigheid tijdens één van de activiteiten of de aankoop van paaseitjes. Van harte aanbevolen!

Paaseitjes voor de Vastenaktie

paaseitjesIn de gehele parochie worden paaseitjes verkocht in zakjes van 200 gram, de opbrengst is voor het Vastenaktieproject in Zambia. 
De zakjes bevatten een mix van diverse smaken: melk, wit, puur en praline.zakje paaseitjes
De eitjes zijn UTZ Certified en van uitstekende kwaliteit.
Prijs: € 2,75 per zakje - 2 zakjes voor € 5,00
Bestellen kan bij de MOV-leden na afloop van de viering, de levering is op palmzondag in de kerk.

                             logo parochie

Alle Vastenaktie activiteiten binnen de Theresia van Avila-parochie:

Zondag 18 februari: MOV-Vastenaktie themaviering in alle kerken.

Zondag 4 maart: na afloop van de viering van 9.30 uur voorjaarsmarkt in de Antoniuskerk met verkoop van eigen gebakken lekkers bij de koffie en leuke voorjaarsartikelen.

Zondag 4 maart: Vastenmorgen in Sliedrecht start vanaf 8.00 uur met een Fair Trade ontbijt en ‘’inspiratie’’. Na de viering van 9.30 uur een keuzeprogramma:
Creatief : samen een decoratief object maken voor in de kerken.
Wandelen: samen ‘’pelgrimeren’’ naar de kerk in Papendrecht en daar aansluiten bij het slotlied. Opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 9 maart: Sobere maaltijd in de Nicolaaskerk. Aanvang 18.30 uur. 
Kosten € 7,50. Inschrijven via lijsten achter in de kerk of via de MOV-leden.

Vrijdagavond 16 maart: actieavond van 17.30 tot 21.00 uur in de Verrezen Christus met o.a. een bezinningsmoment en een vastenmaaltijd, presentatie van het project, een loterij en natuurlijk zang en muziek. I.v.m. de catering graag vooraf aanmelden via 078-631 54 25, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de intekenlijst achterin uw eigen kerk.

Palmzondag 25 maart: Vastenmarkt in de Heilig Hart kerk. Na de viering van 11.30 uur is er een gezellig  samenzijn met koffie, cake, soep en lekkere hapjes. Rommelkraam, kaartverkoop en een loterij met hoofdprijs Nespresso piccolo en diverse andere leuke prijzen. 

Palmzondag 25 maart: na afloop van de viering van 11.30 uur paasmarkt in de Verrezen Christuskerk met verkoop van o.a. Indische lekkernijen, bloemstukjes en leuke artikelen.

scroll back to top