Mededelingen 2 en 3 december 2017

  • In het jubileumjaar van Pater Pio wordt er vanuit onze parochie een bedevaart georganiseerd 'In de voetsporen van Pater Pio'. Er zijn nog enkele plaatsen vrij en u wordt van harte uitgenodigd aan deze bedevaart deel te nemen. De bedevaart vindt plaats van di 5 t/m ma 11 juni 2018 en brengt ons naar Napels, Benevento, Pietrelcina, San Giovanni Rotondo, Monte S'Angelo en Pompeï. Informatie kunt u krijgen bij pastoor Tjeerd Visser of bij Marja Vervoorn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
  • In januari start de voorbereiding op de Eerste H.Communie. Er is een informatieavond voor ouders op maandag 8 januari 2018 in de Titus Brandsmakapel van De Verrezen Christuskerk, Nolensweg  8 in Dordrecht om 20.00 uur.  Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website: www.katholiekdrechtsteden.nl/sacramenten/eucharistie.
  • In onze parochie vieren we het Hoogfeest van de onbevlekte ontvangenis van Maria met een eucharistieviering in De Verrezen Christuskerk (Nolensweg 8, Dordrecht) op vrijdag 8 december om 9.30 uur. U bent van harte welkom!
  • In de adventsperiode collecteren we wekelijks voor de Bisschoppelijke Adventsactie. Onze extra gelden gaan naar de straatkinderen van Rwanda.
  • Achterin de kerk (in de H.Antonius en De Verrezen Christus) ligt een uitnodiging voor de Adventsviering voor senioren in Dordrecht op vrijdag 15 december om 14.00 uur in De Merwelanden.
scroll back to top