Mededelingen 25 en 26 november 2017

  • In het jubileumjaar van Pater Pio wordt er vanuit onze parochie een bedevaart georganiseerd 'In de voetsporen van Pater Pio'. Er zijn nog enkele plaatsen vrij en u wordt van harte uitgenodigd voor deze bedevaart. Zij vindt plaats van di 5 t/m ma 11 juni 2018 en brengt ons naar Napels, Benevento, Pietrelcina, San Giovanni Rotondo, Monte S'Angelo en Pompeï. Informatie kunt u krijgen bij pastoor Tjeerd Visser of bij Marja Vervoorn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
  • In januari start de voorbereiding op de Eerste H.Communie. Er is een informatieavond voor ouders op maandag 8 januari 2018 in de Titus Brandsmakapel van De Verrezen Christuskerk, Nolensweg  8 in Dordrecht om 20.00 uur.  Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website: www.katholiekdrechtsteden.nl/sacramenten/eucharistie.
  • Achterin de kerk (van de H.Antonius en De Verrezen Christus) ligt een uitnodiging voor de Adventsviering voor senioren in Dordrecht op vrijdag 15 december om 14.00 uur in De Merwelanden.
  • Volgend weekend is het de eerste zondag van de maand. Dan hebben we dus weer extra aandacht voor de voedselmand van de voedselbank. Achterin de kerk staat een mand waarin u houdbare producten kunt deponeren. Dat kan elke week, maar is zeker voor komend weekend van harte aanbevolen!
  • Vanaf volgende week is er ook een extra collecte. In de adventsperiode collecteren we wekelijks voor de Bisschoppelijke Adventsactie en gaan onze extra gelden naar de straatkinderen van Rwanda.
scroll back to top