Sluitingsbedevaart naar Kevelaer


Logo  Haagse BedevaardenHet jaar loopt ten einde, niet alleen het kalenderjaar maar in Kevelaer betekent dit ook dat het bedevaartjaar 2017 ten einde loopt. Dit wordt op plechtige wijze officieel afgesloten. Het is een bijzonder moment, de sluiting duurt tot het komend voorjaar en dan zal het seizoen weer plechtig geopend worden op maandag 30 april 2018.

Zoals altijd organiseert de Haagse Bedevaarten in het jaar deze reis naar Kevelaer van 31 oktober t/m 1 november. Hierbij kunt u aanwezig zijn. Folders om u in te schrijven, kunt u vinden via onze website www.bedevaart.nl of via de folders beschikbaar in uw parochiegemeenschap.

Dinsdag 31 oktober

Het vertrek kan plaatsvinden rond 7.45 uur vanaf Leiden, Leidschendam, Den Haag en Rotterdam. Uiteraard kunt u ook aansluiten met eigen vervoer.

De H. Mis wordt gevierd in Bedburg-Hau, vlak bij Kevelaer, waar we ook de lunch zullen gebruiken.

Na het inchecken in het hotel kunt u deelnemen aan een kruisweg en bij het plechtig Lof wordt de bedevaartkaars gewijd.

Woensdag 1 november

De Pontificale Hoogmis vindt plaats in de Basiliek met Reinhard kardinaal Marx, aartsbisschop van München en Freising, waarna de preek en de Pauselijke Zegen in het Forum Pax Christi worden gegeven.

Na het diner is er afscheid van de Genadekapel en gelegenheid tot het laten zegenen van de devotionalia. Rond 18 uur zal de bus de eerste stopplaats terug naar huis weer aandoen.

Deelnamekosten per persoon

- 2-persoonskamer met douche/Wc   € 142,-

- 1-persoonskamer met douche/Wc   € 155,-

De kosten zijn inclusief: vervoer, lunch, diner, overnachting met ontbijt, warme middagmaaltijd, groepsreisverzekering en bedevaartkosten (porto, drukwerk, stipendia e.d.).

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze website www.bedevaart.nl of bellen met 010-4149577

Ineke Huitema, secretaris Haagse Bedevaarten

scroll back to top