Catechese Alblasserwaard-West

P1010006

In de Alblasserwaard-west wordt al een aantal jaren gezamenlijke catechese gehouden voor de kinderen van de locaties Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. Het betreft projectcatechese met ± 7 bijeenkomsten tijdens de Adventsperiode (in de weken voor Kerstmis) en tijdens de Veertigdagentijd (voor Pasen). Na Pasen is er nog een aantal weken catechese voor die kinderen die in mei of juni hun Eerste Heilige Communie zullen gaan doen. 

Tijdens de bijeenkomsten wordt er gebeden, uit de Bijbel gelezen, met elkaar gepraat, gezongen, gespeeld en geknutseld. In iedere periode is er een viering in de kerk waarin aandacht aan de catechese wordt besteed. Ook met Kerstmis en Pasen zijn er vieringen met extra aandacht voor de kinderen.

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Els Verberkmoes, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Uitnodiging catechese 2018

logo parochiecatachese


Geachte ouders,

Met de gezinsdag op 4 februari start het catechesejaar 2018. Vanaf 10 februari is er weer wekelijks een catechesebijeenkomst, op zaterdagmiddag van 16.00 - 17.30 uur in het zaaltje naast de kerk van Sliedrecht. 

De overige bijeenkomsten zijn op de zaterdagen 17 februari, 3, 10 en 24 maart, vrijdag 30 maart en zaterdag 7 april. Alle kinderen van 4-12 jaar zijn van harte welkom!

Graag tot ziens!
Paula, Urzsula en Els ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 078 6150417)


IMG catechese bijeenkomst 20170625 122806

scroll back to top