Basta 30+

Hallo 30-plussers!Basta2016

Ben je tussen de 30 en 45 jaar? Sta je vol in het leven, maar zoek je ook naar verdieping van je geloof? Wil je met anderen over geloof en aanverwante zaken praten in een vertrouwelijke omgeving? Dan is de 30+groep Basta zeker iets voor jou!

In september gaat in onze parochie deze nieuwe groep van start. Het doel van de 30+groep is om samen te komen voor verdieping en verbreding van je geloofsleven. Het programma is divers en de bijeenkomsten bestaan uit thema-avonden, waarbij we dieper op bepaalde geloofsonderwerpen in gaan. Maar we denken ook aan gezamenlijke activiteiten, zoals het bezoeken van een interessant museum, naar een bijzondere film of iets dergelijks, waarover we na afloop met elkaar van gedachten kunnen wisselen. We komen 1 x per maand samen, bijvoorbeeld op de derde donderdagavond van de maand. De bijeenkomsten zullen telkens in een andere kerk zijn binnen onze parochie. Rouleren binnen de parochie vinden we belangrijk.
De avond begint om 19.00 uur met een warme maaltijd. Om 20.00 uur begint het programma. De avond sluit rond 21.30 uur met een gebed of meditatie.
De kosten voor de avond zijn € 10,00 voor een volledige avond. Als je niet mee eet kost het € 5,00. Met het geld dat we overhouden willen we sparen voor een leuk uitje aan het einde van het seizoen!

Lijkt het je leuk om dit met mij mee op te zetten of in ieder geval de avonden bij te wonen? Neem dan gerust contact met me op door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik hoop je in de 30+groep Basta te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Mariska Pols

Waarom de naam Basta?

De laatste woorden van de tekst van Theresia van Avila zijn 'Solo Dios Basta' (God alleen is genoeg). Als 30+er komt er een einde aan je tijd als jongere, en begint een nieuwe tijd als jong volwassene. Vandaar de naam Basta, als vervolg op de RKJ Solo Dios.

scroll back to top